Webáruház ajánlatunkról bővebben tematikus weboldalunkon olvashat,
ahol az általunk fejlesztett webáruházak demóit is megtekintheti!

shopshine.eu

Megfizethető és jövedelmező webáruház megoldások

Webáruház igényeire átfogó megoldást tudunk ajánlani, nagyszámú referenciával!

webshopNapjainkban egyetlen értékesítéssel foglalkozó vállalkozás sem nélkülözhet egy jól működő és bevételt termelő webáruházat. Azonban amikor termékeink online értékesítéséhez webáruház megoldást keresünk mind árban, mind szolgáltatásban nagyon eltérő ajánlatokkal találkozhatunk. A túlzottan olcsó árfekvésű megoldásoktól azonban nem várhatunk túl sokat, a rendkívül drága árfekvésű webshop rendszerek pedig a legtöbb kisvállalkozás számára aránytalanul nagy befektetést jelentenek, és a legtöbbször nem engedhetik meg maguknak.

Miért mi lehetünk Önnek a legjobb megoldás webáruháza elkészítéséhez?

  • Csapatunk tagjai 10 éve webáruházakat fejlesztő szakemberek, akik rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek az ilyen projektek kivitelezésében, ezen kívül nagy jártasságra tettek szert a webshopok bevételnövelő megoldásaival kapcsolatban is.
  • Csapatunk deklarált célja, hogy Ön a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legkorszerűbb, legjobban használható és legjövedelmezőbb webáruházat kapja!
  • Az általunk fejlesztett webáruházak könnyen kezelhetőek, gyorsak, korszerűek, biztonságosak és mobilbarátak, amelyhez sokféle bevételnövelő online marketing eszközt is tudunk ajánlani.
  • Szolgáltatásaink felölelik a webáruház létrehozásához, üzemeltetéséhez és az online marketing tevékenységekhez szükséges minden tevékenységet, ezáltal egy teljes spektrumú szolgáltatást nyújtunk.
  • Ügyfeleink jellemzően olyan kis- és középvállalkozások, akik szeretnék termékpalettájukat az Interneten is megjelentetni, és egy megbízható, korszerű, könnyen kezelhető, de ugyanakkor megfizethető megoldást keresnek.

Ha segítségre van szüksége termékei online értékesítéséhez, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen már jónéhány sikeresen működő és nagy bevételt termelő webáruház létrehozása fűződik nevünkhöz.

Milyen webáruház rendszereket használunk?

  • Fő fejlesztési irányunk a Joomla tartalomkezelő rendszer és ennek különböző webáruház komponensei. Kiemelten a Virtuemart, amelyben nagyon sok referenciával rendelkezünk, ezen kívül fejlesztünk még a Joomla Mijoshop és Joomshopping komponenseiben is.
  • Kiemelten fejlesztünk a kifejezetten webáruházak számára létrehozott OpenCart nyílt forráskódú webshop rendszerben is. Ez a népszerű rendszer különösen sokoldalú és nagyon összetett megoldásokat lehet vele kivitelezni. Több ezres nagyságrendű termékpalettánál, valamint nagy látogatottságú vagy nagy terhelésű webáruházak számára ezt a rendszert szoktuk ajánlani.

A fenti rendszerek választékából egyedi igényei alapján kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, hogy webáruháza a legoptimálisabban működhessen!

Virtuemart
Mijoshop
Opencart

Webáruház ajánlatunkról bővebben tematikus weboldalunkon olvashat,
ahol az általunk fejlesztett webáruházak demóit is megtekintheti!

shopshine.eu

Mi a következő teendő?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az oldal alján található űrlapot. Az űrlap beérkezése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Ajánlat kérés

Tisztelt látogatónk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy projektre árajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az adatok beérkezése után munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

Polyák Csaba ev.
Adószám: 56690790-1-43
Telefon: +36 30 406 11 49
E-mail: info@webshine.eu
Levélküldés