GOOGLE ADS KAMPÁNYKEZELÉS

Több ügyfél és növekvő bevételek!

Szeretne még több ügyfelet elérni és megtöbbszörözni a bevételeit?
SZERETNE TÖBB ÜGYFELET ELÉRNI ÉS NÖVELNI A BEVÉTELEIT?
A keresőoptimalizálásra fordított kiadásai gyakran nem térülnek meg?
MARKETING KAMPÁNYAIVAL GYORS, MÉRHETŐ ÉS KISZÁMÍTHATÓ BEVÉTELEKET SZERETNE?

Amennyiben a fentiek közül bármelyik kérdésre „igen” a válasz, érdemes igénybe vennie a Google kattintás alapú (PPC) hirdetési lehetőségét, a Google Ads-t!

 

MIÉRT ÉRDEMES GOOGLE ADS KAMPÁNYT INDÍTANI?

SZÁMTALAN ÜGYFÉL

Magyarországon a lakosság 97 százaléka a Google keresőjét használja termékek vagy szolgáltatások keresésekor. Ezért a potenciális ügyfelei nagy tömegeihez juthat el viszonylag egyszerűen.

HATÉKONY ÉS GYORS

Hirdetése közvetlenül a Google kereső találati listájának első helyein jelenhet meg, ezzel sok időt és energiát valamint tetemes keresőoptimalizálási kiadást spórolhat meg.

KEDVEZŐ ÁR

A fizetési konstrukció rendkívül kedvező, mivel kizárólag a rákattintások után számláz a rendszer, így csak azok után kell fizetnie, akik meg is tekintik a weboldalán az ajánlatát.

HAJSZÁLPONTOS CÉLZÁS

Rendkívül pontos célzási lehetőség. Hiszen hirdetései kizárólag a beállított kulcsszó összetételek keresésére jelennek meg, így kizárható a nagy számú „érdektelen” kattintás.

PONTOSAN MÉRHETŐ

Konverziókövetéssel pontosan mérhető a hirdetés hatékonysága. Nincs többé sötétben tapogatózás a marketing költségeit illetően. Pontosan látja, hogy mennyi a ráfordítás, és mennyi a bevétel.

EGYÉNRE SZABHATÓ

Személyre szabott céloldalakkal, úgynevezett landing page-ekkel (amire látogatói a hirdetésre kattintva érkeznek) megsokszorozhatja hirdetései hatékonyságát és bevételeit.

Magyarországon még viszonylag kevés vállalkozás használja a Google Ads hirdetéseket. Ezért, ha él a lehetőséggel, most még jelentős versenyelőnyre tehet szert konkurenciájával szemben!

 

SZAKÉRTŐ KEZELÉS SZÜKSÉGES

Egy nyereséges Google Ads kampány megvalósításához komoly szakértelemre és tapasztalatra van szükség, mivel a nagy számú megjelenési és beállítási lehetőség közül kell választani, valamint egy marketing szempontból létrehozott hirdetési „csatornára” és kiváló céloldalra van szükség. Ezért azt tanácsoljuk, amennyiben szeretné elkerülni a ppc marketing kerete elszórását, AdWords kampányát mindenképpen bízza szakértőkre!

Tapasztalatunk szerint a szakértelem nélkül létrehozott kampányok legnagyobb része veszteséges, míg a szakértők által kezelt kampányok szinte kivétel nélkül mérhető nyereséget termelnek!

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

  •   Évek óta kezelünk Google Ads kampányokat ügyfeleink megelégedésére. Ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk a kampányok menedzselésében.
  •   Csapatunk folyamatosan, havi rendszerességgel képzéseken vesz részt, ezért tudásunkat folyamatosan fejlesztjük és mélyítjük.
  •   A Google partnereiként rendszeresen részt veszünk a Google hivatalos képzésein. Így mindíg első kézből ismerjük meg a Google Ads aktuális trendjeit, újdonságait.
  •   Marketing ismereteinkkel nem csak a kampányok technikai, hanem tartalmi kialakításában is tudunk segíteni. Egy marketing szempontból helyesen felépített kampány, hirdetés és céloldal fél siker. (A legtöbb szakértelem nélküli hirdető ezen a területen is nagy hibákat követ el.)
  •   Csapatunkban webfejlesztők is megtalálhatók, ezért szükség esetén „házon belül” meg tudjuk oldani egy kiváló céloldal kialakítását, valamint a szükséges megrendelési űrlapok, konverziós és remarketing kódok beépítését a weboldalába.

Polyák Csaba, alapító, ügyvezető

A fentiek alapján látható, hogy egy megfelelően kivitelezett Google Ads kampány, szinte biztos, hogy jelentősen növelheti cége ügyfeleinek számát és bevételeit!

 

HOGYAN DOLGOZUNK?

PONTOS ÁRAJÁNLAT

Amennyiben felvette velünk a kapcsolatot, munkatársunk felméri az igényeit, és ez alapján pontos árajánlatot ad Önnek.

MARKETING STRATÉGIA

Az árajánlat egyeztetése és elfogadása után kidolgozzuk a célok eléréséhez szükséges marketing stratégiát.

CÉLOLDALAK KIDOLGOZÁSA

Kidolgozzuk és elkészítjük a szükséges céloldalakat weboldalán, amely nélkülözhetetlen a nyereséges kampányokhoz.

KULCSSZÓ ELEMZÉS

Kulcsszó elemzéssel kiválasztjuk a céljai eléréséhez leginkább alkalmas kulcsszavakat, hogy pontosan becélozhassuk a célközönséget.

KAMPÁNY LÉTREHOZÁSA

Létrehozzuk a szükséges kampányokat a megfelelő hirdetéscsoportokkal és hirdetésekkel, és elindítjuk a kampányt.

KAMPÁNY OPTIMALIZÁLÁSA

Kampányait folyamatosan optimalizáljuk. Célunk a lehető legoptimálisabb kattintási összeg elérése, a lehető legnagyobb konverzióval.

Havonta jelentést készítünk Önnek kampányai teljesítményéről, így nyomon tudja követni költségei és bevételei pontos alakulását.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az itt található űrlapot. Az űrlap beérkezése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Kapcsolat

Polyák Csaba ev.
Adószám: 56690790-1-43
Telefon: +36 30 406 11 49
E-mail: info@webshine.eu
Levélküldés